Halak Napi programok 2018.március.19-én 9 órai kezdettel a BASHE horgásztanyáján.

Halak Napi egyesületi programok

Tisztelt Horgásztársak!

Mint ahogy az év eleji értekezleteinken már elhangzott, március 20- án második alkalommal emlékezünk meg a Halak Napjáról. Ugyancsak szó volt róla, hogy ezt a megemlékezést legcélszerűbb a gyermekek, fiatalok körében propagálni.

Tájékoztatásul közreadjuk, hogy  a Balaton Halállományáért Alapítvány kezdeményezésére Szövetségünk a széleskörű összefogással március 19- én a Balatonalmádi Sporthorgász Egyesület balatonalmádi horgásztanyáján megvalósuló gyermek programmal emhallékezik meg a Halak Napjáról, mintegy 35-40 iskolás és óvodás korú gyermek társaságában.

Tervezett program: ismeretterjesztő tájékoztatásokkal egybekötött látványtelepítés, halsimogatás,az időjárás függvényében spiccbotos horgászverseny,  ügyességi játékok,horgász totó, korcsoportos szellemi vetélkedők, tea parti.

-Bodó Iván interaktív környezetvédelmi tájékoztatója a vízi élőlények bemutatása a planktonoktól a kagylókon a vízinövényeken át a halakig.

-Nagy Gábor tájékoztatója: miért van szükség a Balatonon haltelepítésre és milyen munkákat végeznek még a BHNp Zrt dolgozói.

-dr.Táncsics Aladár : Beszélgetés arról ,hogy miért jó horgászni.

A program lebonyolítói: Balaton Halállományáért Alapítvány Kuratóriuma, Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt, Bakony – Balaton Horgász Szövetség, Balatonalmádi Sporthorgász Egyesület, Pecakunyhó Horgász Egyesület.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.