BASHE 2018.05.18 Elnökségi ülés határozatai

 

BASHE 2018.05.18

elnökségi ülés

határozatai

 

 

 

Az elnökségi ülésen jelen voltak:

Keő Ferenc elnök, Szenthe Zoltán, Kárász Miklós, Bakos Attila, Németh István, Dr. Szenthe Zsolt, Sinka Lóránt, Kun Sándor, Bánkuti Béla feb. elnök, Csécsi Zoltán.

 

 

6/2018. (V. 15.) Elnökségi határozat:

 

Figyelemmel a Horgásztanya helyzetét illető mendemondákra Keő Ferenc elnök soron kívüli egyeztetést kér Keszey János polgármestertől.

 

7/2018. (V. 15.) Elnökségi határozat:

 

A balatonalmádi civil szervezetek továbbra is ingyenesen tartahatnak összejövetelt a Káptalanfüredi Horgásztanyán, az Önkormányzattal megkötött bérleti szerződésünkben vállalt kötelezettségünkre is figyelemmel. Olyan civil szervezeti rendezvény esetén ugyanakkor, amikor a civil szervezet is bevételt realizál, az egyesület a Horgásztanya használatát egyedileg megállapított költségátalány ellenében biztosítja. Az elnökség a döntése értelmében a nagycsaládosok egyesületének 2018. júniusában a Horgásztanyán tartandó térítés ellenében igénybe vehető fotótanfolyama kapcsán a fizetendő átalány 15.000,- Ft.

 

8/2018. (V. 15.) Elnökségi határozat:

 

Az elszáradt fák kivágásával kapcsolatos három ajánlatot az elnökség megtárgyalta és Szabó Péter 280.000,- Ft összegű ajánlatát támogatja.

 

9/2018. (V. 15.) Elnökségi határozat:

 

Az elnökség rögzíti, hogy a területünknről a szomszédos yacht kikötő területére dőlt fa által egy Citroen C5 gépkocsiban okozott kár kapcsán biztosításunk (AB Aegon) téríteni fog a károsultnak. Áttekintve ugyanakkor a jelenlegi biztosítást célszerűnek mutatkozik új biztosítás megkötése, ezért az elnökség felkéri az egyesület elnökét, hogy legalább két ajánlatot beszerezzen új, számunkra kedvezőbb konstrukciójú biztosítást kössön.

 

10/2018. (V. 15.) Elnökségi határozat:

 

Az elnökség döntése értelmében a titkár soron kívül felszólítja azon egyesületi tagokat akik, az április 30-i határidő ellenére a csónaktárolási tagdíjat eddig nem fizették be azzal, hogy amennyiben tartozásukat május 25. napjáig sem rendezik, úgy elveszítik a vízi tárolási lehetőségüket és a Horgásztanya területén tárolt csónakjukat kötelesek elszállítani.

 

Felszólítja a titkár – Csécsi Zoltán által küldendő írásbeli tájékoztatást követően – azokat a tagokat is akik csónakjukat nem tették vízre, hogy ezt tegyék meg, ellenkező esetben 5 napon belül, 5.000,- Ft ellenében az egyesület azokat a füves területről elszállítja.

 

A várólistán az üresedések alapján csónakhelyhez jutó tagokat Csécsi Zoltán telefonon tájékoztatja a lehetőség megnyíltáról és arról, hogy egy hetük van arra, hogy az első (emelt összegű) tárolási díjat befizessék, ellenkező esetben a listáról törlésre kerülnek és a vízi tárolás jogát a listán soron következő horgásztárs szerzi meg.

 

11/2018. (V. 15.) Elnökségi határozat:

 

A budatavai kikötőben csónaktárolási tagdíjat nem fizető horgásztársak is felszólítást kapnak, kilátásba helyezve a kikötőhelyük elvesztését. Az elnökség tájékoztatja a városgondnokságot, arról, hogy a budatavai kikötő parkolójában lévő szomorú fűz elkorhadt, a veszélyes fát ki kell vágni. Budataván 2018. június 9-én közösségi munkát tartunk.

 

Balatonalmádi, 2018. május 15.

 

 

 

 

  Dr. Szenthe Zsolt

titkár

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.